PILLEKŐ-HOMOKOZÓ

 

ELKÉSZÜLT!

KÖSZÖNJÜK SZÍVES SEGÍTSÉGÜKET, MELLYEL SEGÍTETTÉK KEZDEMÉNYEZÉSÜNKET!

Már csak a homok feltöltése várat magára, így hamarosan birtokba is vehetik alsósaink a közös erőfeszítésünk által megvalósult homokozót

Képeket hamarosan feltöltünk!

 


 

Kedves Családok, Dózsás támogatók!

A Pillekő Homokozó pályázatunknál nyújtott segítségeteknek köszönhetően iskolánk nyerte el a Tesco 400.000 Ft-os támogatását, ill. közel 2000 PET palackot gyűjtöttünk össze. Programunk hamarosan a megvalósítás szakaszába lép.
Terveink 2016. aug.24-26-ig, 3 napos kreatív műhely foglakozás keretében, iskolai közösségünk aktív részvételével, összefogásával valósulhatnak meg. Legyél te is részese az alkotás folyamatának!


Szeretettel várjuk a lelkes családokat aug. 24-25-26-án 9 órától délutánig!

A gyerekek a 2. naptól, aug. 25-től tudnak hozzánk csatlakozni.

A szükséges kis méretű gumikesztyűk beszerzése miatt kérjük, hogy a gyermekek részvételét előre jelezzétek az adri0629@gmail.com e-mail címen.

Köszönjük a segítségeteket!

A Dózsa iskola csapata

 


 

Kedves Támogatóink!

A Dózsa György Általános Iskola közössége nevében ezúton szeretnénk megköszönni a Pillekő Homokozó pályázatunknál nyújtott segítségüket, melynek eredményét az alábbiakban olvashatják.

„Tisztelt Pályázó!

Örömmel értesítem arról, hogy a 2016 tavaszán meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” programban az Ön körzetében az Ön által képviselt szervezetnek sikerült a legtöbb vásárlói szavazatot összegyűjteni, így Önök nyerték el a Tesco támogatását.”

NYERTÜNK!

Engedjék meg, hogy még egyszer szívből megköszönjük támogatásukat!

Minden egyes begyűjtött szavazat azt jelenti, hogy közös munkánkat városunkban sokan fontosnak tartják, elismerik és támogatják. Örülünk annak, hogy ekkora támogatást kaptunk, hiszen helyi közösség ennél nagyobb elismerést nem kaphat, melyre igazán büszkék lehetünk!

Köszönettel: A Dózsa iskola csapata

 


 

KÖSZÖNJÜK!

- több mint 1800 palack gyűlt össze

- 1600 szavazattal vezetünk a TESCO szavazatánál!

Kérjük, még június 7-éig szavazzanak ránk!

 


 

Kedves Szülők!


Iskolánk célul tűzte ki hátsó, tornapályás udvarának megújítását. Szeretnénk egy környezettudatos és egyben fantáziadús teret kialakítani, ahol az alsós korosztály gazdagon töltheti szabadidejét. Ennek első lépéseként egy öko szemléletű Pillekő Homokozó megépítését, és a padok helyreállítását tervezzük.
A Pillekő egy szemléletformáló-, környezettudatos program, mely a PET palackok újrafelhasználásán alapul. A homokozóba közel 1500 db PET palack kerül beépítésre. Terveink  kreatív műhelyfoglalkozás keretében, iskolai közösségünk aktív részvételével, összefogásával valósulhatnak meg.
A költségeket a Tesco üzletlánc által kiírt „Ön választ, mi segítünk!” pályázatból szeretnénk finanszírozni. Örömmel adjuk hírül, hogy a pályázati bizottság továbbjuttatta iskolánk programját a második fordulóba, mely során a Tesco vásárlói szavaznak majd a számukra legkedvesebb programra.
Céljaink teljesüléséhez most az Önök segítségét kérjük!

    1. Gyűjtsék a PET palackokat! Gyűjtsék a másfél, két literes palackokat, kupakkal együtt, egészben, nem taposva!
    2. Szavazzanak a Dózsás Tanulókért és Tanáraikért Alapítványra és a Pillekő Homokozó Programra! Május 11. és június 7. között a Tesco áruházak vásárlói minden vásárlást követően egy zsetont kapnak a pénztáraknál, amellyel a számukra legszimpatikusabb programra szavazhatnak. Minden nyertes pályázat 400 000 forint támogatást kap.

Tesco áruházak:
2400 Dunaújváros, Aranyvölgyi út 6.,  2400 Dunaújváros, Bercsényi út 4.                 

Kérjük, támogassanak bennünket, hogy törekvéseink valósággá váljanak!

Köszönettel: 

A dózsás pedagógusok nevében Böröczki Adrien szervező

 

vissza a kezdőoldalra